G A L L E R I : kunstneren
Pre-udstilling under Ry kunstforening Marts 2005 på Ryvang & i Kvickly Ry med 20 udvalgte malerier. Udstilling med alle 31 malerier foregår i ZoOasen cafeteria Løveparken GIVSKUD ZOO i perioden 22. April til 31. Juli.
Vi er en familie på fire : Vile & Inger og vore sønner Niki & Nuka. Niki forlod "reden" og mødte Maria der drog videre, så good-bye Århus og dav-dav til Ålborg. Nuka går på Silkeborg Amtsgymnasium og privat tiltalt : chefen...& han har kørekørt..;-)
Det er et af Vile's hobbies og han kommer nok til at fylde det hele ud i den afdeling. Vor slægt Berthelsen-Magnild-Rosing-Sivebæk er hovedsagelig Dansk og Grønlandsk (Vile) med Norske, Svenske og Tyske grene - vist også Holland og Amerika.
Hvad er en hjemme-side uden links, så her ... vor nuværende kommune & Ingers arbejdsplads : Ry ... vores top-logo linker til Gammel Rye - ane-by til den forvoksede kommunale station ... pt. indeholder link-siden kun Inger's henvisninger !
P r æ s e n t a t i o n
* Gallerier *
* Udstillinger *
bl. a. haft udstillinger i Kvickly i Ry
arrangeret af
Ry Kunstforening
oktober 2003 Ry Bibliotek
august 2004 Lokalcenter Ryvang og Kvickly i Ry
arrangeret af
Ry Kunstforening
marts 2005 Og har flere billeder hængende i Ry Kommunes administrationsbygninger og en del private hjem.

Senest har jeg lavet illustrations-materiale til netspirit.dk
Inger Magnild Berthelsen


Jeg er født i 1951 ud af en familie af autodidakte kunstmalere. Jeg har altid tegnet, og har udarbejdet mange tegninger med oliekridtfarver. De sidste par år har jeg arbejdet med acrylmaling på lærred.


Malestil : Malerierne er en blanding af naturalisme og abstraktion. Jeg udtrykker tanker og følelser gennem motiv og farver og føler indre glæde og tilfredsstillelse ved at male. Det at male er en livsnødvendighed for mig. Mine linjer er biologiske linier, runde og buet, næsten ingen rette streger og firkanter. Min oprindelige farvepalet er klare og varme farver, rød, gul, orange med et stænk af blåt og grønt; men paletten er udvidet med nuancer over i de lysere farvetoner.

Motiver : Det startede med malerier af papegøjer; men efterhånden er flere dyr kommet ind i min motiv-verden. Mange af mine motiver er hentet fra den grønlandske natur.

Inspiration : Den expressionistiske malerkunst den grønlandske kultur og naturen, ikke mindst dyr. Jeg besøger Givskud ZOO flere gange årligt og dyrene dér har inspireret mig til at lave en serie på 31 malerier. Disse blev doneret til Givskud ZOO Naturfond. Kunstnere, der inspirerer mig: Robert McLean, Picasso, Chagall, Aka Høegh.
Inger WernebyGl. Rye, 8680 Ry - telefon : 6116 1251
* Aktuelt * med det formål at ved salg får
NATURFONDEN
ubeskåret
hele beløbet
( eventuel ønske om ramme og forsendelse lægges reel pris oveni ! )
werneby.dk© 2005 • webmaster • design : 1280x1024